S cílem usnadnit uživatelům používat naše webové stránky využíváme cookies. Používáním našich stránek souhlasíte s ukládáním souborů cookie na vašem počítači / zařízení. Nastavení cookies můžete změnit v nastavení vašeho prohlížeče.

Tenisový online kurz - vstup zdarma

 

Kurz in-line bruslení - vstup zdarma

Online kurz tvorby jedlých kytic

 

Online kurz pilates - vstupte zdarma



        

100% Native Whey Protein

skladem

 

Dostupnost: skladem
Číslo produktu: DS69162421
Varianta
běžná cena 3 298 Kč
naše cena bez DPH : 1 565 Kč
naše cena s DPH (15 %):
1 800 Kč

do košíku:
  ks  

100% Native Whey je nejčistší dostupnou formou syrovátky na trhu - žádný jiný protein takovéto kvality nedosahuje. Reflex Nutrition garantuje absolutní čistotu a účinnost - 100% proteinu je získáno pomocí nativní technologie přímo z čerstvého mléka.

Hlavní benefity produktu:

100% proteinu je získáno šetrně přímo z čerstvého mléka pocházejícího od krav z kontrolovaných evropských chovů živících se výhradně travou, pasterizováno jednou = maximální možná účinnost a čistota 80 g bílkoviny na 100g! Vysoce kvalitní bílkovina - přes 6g BCAA na 1 dávku (35g) - nejvyšší obsah esenciálních aminokyselin Obsah čtvrté generace přátelských bakterií DUOLAC® Kvalita a parametry velice blízké lidskému mléku Bez nečistot, které obsahuje běžný syrovátkový protein Čistá a přirozená chuť

100% Native Whey představuje absolutní špičku mezi proteiny - díky použité nativní technologii se s ním běžné syrovátkové proteiny, kdy je bílkovina získávána ze syrovátky, tedy druhotného produktu a nikoli přímo z mléka, nemůžou vůbec rovnat!

Syrovátkový protein je ze všech proteinů pro tělo zdaleka nejhodnotnější, avšak rozdílné způsoby zpracování vedou k velmi odlišným typům těchto proteinů co se týče složení, nečistot a chuti. A zde pouze nativní technologie dokáže garantovat parametry co nejvíce podobné původnímu přírodní podobě syrovátkových molekul obsažených v čerstvém mléce. Molekuly jsou totiž z mléka přímo extrahovány, čímž nedochází k jejich poškození, jak je tomu u běžné výroby. Výhodou je také jedna pasterizace - běžně se pasterizuje dvakrát, kvůli čemuž dochází k denaturaci proteinových molekul). Celý proces zpracování navíc probíhá při pouhých deseti stupních celsia.

Srovnání obsahu proteinu na 100g u 100% Native Whey a dvou běžných syrovátkových proteinů:


Vyšší obsah aminokyselin

Způsob zpracování se samozřejmě projeví na obsahu aminokyselin - 100% Native Whey obsahuje ve srovnání s klasicky vyrobeným syrovátkovým proteinem až o 16% více L-Leucinu, více esenciálních aminokyselin a skoro o 40% více cystinu.

Přátelské bakterie DUOLAC®

Probiotika jsou svým účinkem těsně spojená s funkcí zažívacího traktu a tedy i vstřebáváním přijímaných živin. Pokud jsou však nesprávně skladována, podstatně se to projeví na jejich účinnosti. Firma Cell Biotech proto přišla s patentovanou, nyní už čtvrtou generací přátelských bakterií DUOLAC® (Lactobacillus Acidophilus, Bifidobacterium Lactis a Lactobacillus Rhamnosus) uchováváných pomocí speciální chladící technologie, peptidů a polysacharidů, které bakteriím dodávají trvalou stabilitu a zajišťují, že se jich drtivá většina dostane do zažívacího traktu živých a v dobrém stavu.

Potravina určená pro zvláštní výživu, vhodná pro sportovce. Se sladidly.

SLOŽENÍ

obsahuje: Nativní syrovátkový koncentrát (60 %), Nativní syrovátkový izolát (35 %), aroma, kakaový prášek (pouze u příchutě chocolate perfection), zahušťovadlo karboxylmethyl celulóza, sladidlo sukralóza, barvivo (betanin - pouze u příchutě strawberries & cream), barvivo (beta karoten – pouze u příchutě vanilla ice cream), sladidlo steviol-glykosidy, LAB2PRO® (Bifidobacterium Bifidum, Lactobacillus Rhamnosus, Lactobacillus Acidophilus).

DÁVKOVÁNÍ

Rozmíchejte 35 g (přibližně 1 zarovnaná 60 ml odměrka) s 250 ml vody nebo v shakeru nebo mixéru. Pro silnější, krémovější nebo intenzivnější chuť, rozmíchejte s menším množstvím vody nebo mléka. Konzumujte 2-3 dávky denně.



Průměrné nutriční informace
ve 100 gv 1 dávce 35 g
Energetická hodnota1591 kJ556,85 kJ
Energetická hodnota375 kCal131,25 kCal
Bílkoviny - proteiny80 g28 g
Sacharidy - uhlohydráty10,7 g3,75 g
z toho cukry0,3 g0,11 g
Tuky1,1 g0,39 g
z toho nasycené mastné kyseliny0,45 g0,16 g
Vláknina1 g0,35 g
Sůl450 mg157,5 mg


Aminokyselinové spektrum
ve 100 gv 1 dávce 35 g
Kyselina asparagová10268 mg3593,8 mg
Kyselina glutamová17652 mg6178,2 mg
Alanin4322 mg1512,7 mg
Arginin2677 mg936,95 mg
Cystein2468 mg863,8 mg
Fenylalanin3847 mg1346,45 mg
Histidin2153 mg753,55 mg
Glycin1801 mg630,35 mg
Leucin11717 mg4100,95 mg
Prolin5701 mg1995,35 mg
Serin4477 mg1566,95 mg
Threonin4850 mg1697,5 mg
Lysin9200 mg3220 mg
Methionin2394 mg837,9 mg
Tryptofan2108 mg737,8 mg
Tyrosin3888 mg1360,8 mg
Valin5378 mg1882,3 mg
Isoleucine5320 %1862 %


MO – mikroorganismů v době výroby
ve 100 gv 1 dávce 35 g
Bifidobacterium Bifidum600000000 MO210000000 MO
Lactobacillus Rhamnosus600000000 MO210000000 MO
Lactobacillus Acidophilus600000000 MO210000000 MO


NÁZORY A DOTAZY NÁVŠTĚVNÍKŮ

Nebyl zatím přidán žádný názor. Přidejte svůj názor nebo dotaz jako první.

YWY3MTg2